Ekuanot 2017 Cryo LupuLN2 Pellets

5 kg. 19,5-21,4 % alfasyreinnhold

Varenr: 104401
BeskrivelseSpesifikasjonerAlternativer
Beskrivelse

Opprinnelsesland: USA

LupuLN2 er det nyeste produktet fra anerkjente Yakima Chief – Hopunion. LupuLN2 er konsentrert lupulin fra hele humlebladet og tilfører ølet en markant økning i humlearoma og -smak med halvparten av mengde pellets i forhold til det du er vant til.

LupuLN2 kan benyttes på samme måte som andre humlepellets men må ikke koke for lenge for å få ønsket effekt. LupuLN2 er sådan ideell å bruke under whirlpool eller i gjæringstankene.

Halvparten av mengde pellets fører til mindre bunnfall som binder opp mindre vørter, samt økt utbytte og reduserte kostnader. En annen fordel er at risikoen for astringens og vegetabil smak er kraftig redusert.

Tester gjort under utviklingen av LupuLN2 rapporterer om en økning på mellom 3-5% i utbytte sammenlignet med bruk av tradisjonelle pellets. Alle brygg som bruker mer enn 1 kg aromahumle per 300 liter vørter vil kunne se en tydelig økning i utbytte.

Ølstiler som bruker store mengder sene humletilsetninger (som f.eks IPA og NEIPA) vil være spesielt egnet for å bruke LupuLN2. LupuLN2 er pakket i nitrogenholdige poser og bør lagres kjølig; optimalt mellom -1 – 5 °C

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Yakima Chief
Vekt 1 kg


Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.