WLP565 Saison

WLP565 Saison

Ale- gjær til ølbrygging

Varenr: 220051
BeskrivelseSpesifikasjonerAlternativer
Beskrivelse

Dette er en klassisk Saisongjær fra Wallonia. Den produserer jordaktige toner og det kan også kjennes krydderaktige smaker, spesielt pepper. Den etterlater seg litt restsødme. Hvis du brygger en Saison med høy gravity, bør du vurdere å gjøre ølet tørrere med å tilføre en alternativ gjær etter 75% fermentering. Noen bryggere tilsetter WLP001. WLP565 kan ligge i dvale i opptil to uker for så å starte opp igjen. Pass på å oksygenere vørteren godt og la temperaturen stige fritt for å oppnå maks utgjæring.


  • Utgjæring: 65-75 %
  • Flokkulering: medium
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 20-24°C
  • Alkoholtoleranse: medium

PurePitch-pakkene fra White Labs har en best før-dato på seks måneder etter produksjonsdato. I følge målinger gjort hos White Labs er det så mye som 71% levedyktige celler i pakkene ved best før-datoen.  Gjæret er i realiteten holdbar mye lenger enn dette og kan fint benyttes selv om den er eldre så lenge du lager en starter (forkultur).

 

Les mer om dette i vår gjærstarter-guide.

 

White Labs har strenge rutiner på kvalitetskontroll. Til hver batch utarbeider de en rapport, og du kan hente opp rapporten til gjærpakken du har i hånden her.

 
Har vi ikke gjærstammen du ser etter på lager så kan du legge inn en ordre allikevel. Da sørger vi for at den kommer med på førstkommende bestilling fra White Labs. Vi bestiller normalt gjær annenhver uke.

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Gjærtype Overgjær/alegjær
Passer til Belgisk øl


Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.