BEST Caramel® Munich III 25kg Sekk
BEST Caramel® Munich III (krystallmalt) er den mørkeste karamellmalten i BEST Caramel® Munich-serien. Selv når den brukes i mindre mengder i kornregningen, kan denne malten produsere øl med en sterk, mørk farge. Den kan også brukes til å lage alle slags mørke, spesielle øl, der det kreves en fyldig, rund munnfølelse som er tilbakeholden med toast og brødskorpe. De behagelige, ristede smakskomponentene i malten er tydelig merkbare i ølet, avhengig av mengden som brukes i kornregningen.
BEST Caramel® Munich III overholder retningslinjene for renhet til den tyske renhetsloven.
Malt Specifications
Specification
|
Unit
|
Minimum
|
Maximum
|
Moisture content |
% |
|
4,5 |
Extract fine grind, dry basis |
% |
75,0 |
|
Fine-coarse difference EBC |
% |
|
|
Viscosity (8,6%) |
mPa-s |
|
|
Friability |
% |
|
|
Glassiness |
% |
|
|
Protein, dry basis |
% |
|
|
Soluble nitrogen |
mg/100g Malz-Trs |
|
12,0 |
Kolbach index |
% |
|
|
Wort color (EBC) |
EBC |
|
|
Wort color (L) |
L |
131 |
200 |
Wort pH |
|
50 |
76 |
Grading > 2,5mm |
% |
5,0 |
5,8 |
Diastatic power |
WK |
|
|