Crisp Chocolate Malt 25 kg hel

900-1100 EBC / 340-420 Lovibond

Varenr: 103148
Vekt
1 kg
1 kg
100 g
100 g
25 kg (sekk)
25 kg (sekk)
BeskrivelseSpesifikasjoner
Beskrivelse

Et røstet malt fra Crisp Malting Group.

 

Chocolate malt brukes i svært mørke ølsorter i opptil 10 %, og det kan også brukes i mindre mengdeforhold til å justere fargen i mellommørke øl som bayer, brown ale eller bokkøl.

 

Generelt kan alle brente maltsorter være utfordrende å bruke med vårt mineralfattige norske vann. Det er syrlig, og kan trekke pH-en i mesken for langt ned, noe som kan føre til dårlig utbytte og skumfasthet, og også en karakteristisk brent-syrlig smak, i det ferdige ølet. Tradisjonelt har hjemmebryggere med bløtt vann brukt kalsiumkarbonat til å justere pH, men i den nye boka Water: A Comprehensive Guide For Brewers, av John Palmer og Colin Kaminski, kommer det fram nyere forskningsresultater og tanker om dette temaet.

 

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Vekt 1 kg
Vekt 25 kg (sekk)


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.