59382 59382 59382

Lallemand Helveticus 10g

Bakterier i tørr versjon til ølbrygging

Varenr: 105726
BeskrivelseSpesifikasjonerAlternativer
Beskrivelse
WildBrew™ Helveticus er frysetørket lactobacillus bakterier i forbrukerpakning på 10g.
Klar til bruk, høy effektivitet, og høy grad av melkesyrebakterier nøye utvalgt for å fungere optimalt med en stor variasjon av surøl.

WildBrew™ Helveticus produserer en skarp og intens smak av sitrus som er typisk for de fleste tradisjonelle og moderne surølene på markedet i dag.

Med WildBrew™ Sour Pitch kan man blant andre brygge Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild og Sour IPA.

  • Raskt pH-fall som ofte er ferdig innen 2 dager
  • Høyt nivå av melkesyrebakterie
  • Skarp og intens smak av sitrus

Optimal temperatur for kjelesyrning (kettle souring) for WildBrew™ Helveticus er mellom 38-45°C.
Pitching rate er 0,1g/liter. (Pakken inneholder nok for et brygg på 100 liter.)
Oppbevares ved 4°C.

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Gjærtype Bakterier
Passer til Surøl
Produsent Lallemand
Vekt 10 - 11,5 g


Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.