Lallemand Köln 11g Kölsch-Style Ale Yeast Lallemand Köln 11g Kölsch-Style Ale Yeast

Lallemand Köln 11g

Kölsch-Style Ale Yeast

Varenr: 105607
BeskrivelseSpesifikasjonerAlternativer
Beskrivelse

Gjær (Saccharomyces cerevisiae) 11g

Tørrgjær som brukes til å brygge de tradisjonell tysk Kölsch og som er kjent for sin nøytrale og dels fruktige aroma. Fermenteringen tar ca 7 dager, noe som er litt roligere enn andre typer.


•Utgjæring: Medium til høy
•Flokkulering: Medium til høy
•Anbefalt gjæringstemperatur: 15-22°C
•Alkohol toleranse: 9% ABV
•Anbefalt dosering: 1g/l for å sikre et minimun av 1 million celler pr ml.

Produsentens anbefalte tillsettnings instruks:
Det er viktig å rehydrere tørrgjæren i en ren beholder før du har den i vørteren.

Dryss tørrgjæren opp i 10 ganger vekten sin med vann (1g gjær til 10ml vann) på 27C ± 3C. Etter at gjæren er gjennombløt (dette kan ta 15-30 minutter), rør forsiktig i den inntil væsken er klumpefri. Da er den klar til å ha i vørteren.

Alternativt, ha tørrgjæren rett i vørteren som er på 20C+, i gjæringskaret. Dryss gjæren jevnt utover hele overflaten av vørteren for å unngå at det klumper seg. La den stå i 30 minutter for å så rør forsiktig i det hele f.eks. via oksygenering.

Datablad fra produsent finner du HER

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Gjærtype Overgjær/alegjær
Passer til
  • Tysk øl
  • Kölsch/Hybridstiler
Vekt 10 - 11,5 g
Øltype Lyse øl


Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.