Humlenytt hos Bryggselv

 

Vi introduserer 4 spennende humlesorter i vårt sortiment! Som alltid kommer disse i Finest sine 100g pakker - beskyttet mot lys, oksygen og varme.

Vi er stolte av å levere den beste og ferskeste humlen på markedet!

 

Zappa 5,5%

En unik humlesort som er navngitt etter Frank Zappa. Humlen beskrives som en «motkultur på samme måte som Frank Zappa selv». Den er unik og har et krydret preg med sterke noter av tropisk frukt (Mango, pasjonsfrukt), sitrus og furunål.

Den har også et overraskende særpreg av mynte. Særlig anbefalt å bruke i øl hvor fruktighet er i fokus, som en hazy eller milkshake IPA. Men passer også svært godt i syrlige fruktøl, pale ales og andre farmhouse ales.

 

El Dorado 11,9%

Ble først tilgjengelig på markedet i 2010 og har en helt unik aroma og smaksprofil enn andre sorter som dyrkes i Yakima Valley, USA. Denne har et høyt innhold alfasyre og oljer vil absolutt gjøre seg best som en aromahumle.

Den har kraftige tropiske smaker, hvor vannmelon og sukkertøy er dominerende. Den gir også tydelig preg av tropiske frukter som mango og ananas.. En favoritt i NEIPA, hazy pale ales og humlefokuserte blonde ales.

 

Belma 8,9%

Er en svært anvendelig «dual-purpose» humle som kan brukes til både bitter- og aromahumle. Den har en behagelig aroma appelsin, melon, jordbær og ananas med et hint av grapefrukt. Belma har blitt en liten favoritt blant hjemmebryggere i USA hvor den oftest er brukt i Pale ale, IPA og Blonde ales.

 

Sultana 12,8%

Tidligere kjent som Denali og ofte omtalt som «Nuggetzilla» ettersom den danner svært store humlekongler. Disse store humlekonglene er fullpakket av oljer og aroma. Man kan forvente kraftige smaker av moden ananas, sitrus og fint av furunål. Det sies at hvis man åpner en boks med ananasbiter, så får man et svært godt inntrykk av hva Sultana sin aromaprofil er. Svært populær å bruke i alle humlefokuserte øl!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.